Стрілянина в Княжичах: Троян відсторонив від служби 25 поліцейських

Читать на русском
Виконувач обов'язків голови Нацполіції України Вадим Троян заявив, що після перестрілки в Княжичах 25 поліцейських були відсторонені від служби.

Після перестрілки в Княжичах від служби відсторонені 25 поліцейських.

Про це сьогодні під час відомчої відеоселекторної наради за участю керівництва МВС та керівників структурних та територіальних підрозділів поліції повідомив в. о. голови Національної поліції України Вадим Троян, передає «Слово і Діло».

За словами Трояна, згідно з його рішенням, на час проведення службового розслідування відсторонені від служби 25 співробітників поліції, які брали участь у спецоперації в Княжичах, – від керівників операції до її учасників.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв провести розслідування операції в КняжичахСказано 4 грудня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

«Я вважаю це необхідним, поки ми детально не зрозуміємо, хто в чому винен і хто порушив інструкцію або наказ», – підкреслив Троян.

5 грудня Троян повідомив про відсторонення від служби керівників трьох структурних підрозділів поліції Києва. Ці підрозділи взяли участь у спецоперації із затримання членів банди, підозрюваних у серії розбійних нападів на жителів столиці та Київської області.

Також прокуратура Київської області здійснює досудове розслідування в кримінальному провадженні про вбивство 5 працівників поліції в Княжичах.

Нагадаємо, в ніч з 4 на 5 грудня в селі Княжичі Броварського району в результаті перестрілки між співробітниками Державної служби охорони, КОРД і поліцейськими загинули 5 правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: