Бойовики 73 рази відкривали вогонь: поранені четверо військових

Читать на русском
За добу бойовики 73 рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі. Четверо українських військових отримали поранення.

За добу бойовики 73 рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі. Четверо українських військових отримали поранення.

Про це пише прес-центр штабу АТО в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

На донецькому напрямку – зі 120-міліметрових мінометів, танку, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти багаторазово обстрілювали позиції ЗСУ в районі Авдіївки. Також з мінометів та гранатометів, великокаліберних кулеметів обстріляли Новоселівку Другу, Опитне, Верхньоторецьке, Кам’янку, Зайцеве, Новолуганське та Піски. По Невельському вогонь вів снайпер. Крім того бойовики обстрілювали населений пункт Авдіївка. Двох мирних мешканців поранено.

На маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії обстріляли Павлопіль. З мінометів різних калібрів – Красногорівку, Новогригорівку, Старогнатівку та Павлопіль. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброїбойовики обстрілювали Водяне, Павлопіль, Талаківку та Широкине. По Гнутовому вогонь вів снайпер. Крім того терористи обстріляли населений пункт Трудівське зі 122-міліметрової артилерії.

В ОБСЄ розповіли, як бойовики не пускають місію на ДонбасСпостерігачі ОБСЄ не можуть потрапити до окупованих міст Донбасу через постійні погрози та перешкоди з боку бойовиків.

На луганському напрямку з 120-міліметрових мінометів і протитанкових ракетних комплексів російсько-окупаційні війська обстріляли Кримське, а з гранатометів - Новоолександрівку, Новозванівку і Катеринівку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за останні 24 години на Донбасі загинуло троє і поранено 12 українських військових.

Зазначимо, що Верховна Рада України закликала парламенти світу засудити агресію Росії на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: