Загострення в АТО: 3 загиблих, 10 поранених

Читать на русском
У прес-центрі штабу АТО повідомляють, що за минулу добу, 16 січня, в зоні АТО зафіксовано 66 обстрілів. Троє наших військових загинули, десятеро – поранені.

За минулу добу, 16 лютого, в зоні АТО зафіксовано 66 обстрілів. Троє наших військових загинули, десятеро – поранені.

Про це повідомляють у прес-центрі штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати українські позиції на всіх напрямках, у тому числі із забороненого Мінськими домовленостям озброєння.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 16 лютогоСитуація на сході країни станом на 00:00 16 лютого 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

На донецькому напрямку з мінометів різних калібрів вони обстрілювали Авдіївку, Кам’янку, Піски, Зайцеве, Верхньоторецьке. З гранатометів та стрілецької зброї – Кам’янку, Зайцеве, Авдіївку, Піски. По Зайцевому вогонь вів снайпер, по позиціях у районі Авдіївки – танк.

На луганському напрямку зі 120-мм та 82-мм мінометів окупанти обстріляли Кримське, з гранатометів та стрілецької зброї – Лобачеве, Новозванівку, Станицю Луганську та Новоолександрівку.

Україна може довести, хто ініціював обстріл Авдіївки – ПорошенкоПрезидент України Петро Порошенко заявив, що Україна може довести, що обстріл Авдіївки в Донецькій області ініціювали проросійські бойовики.

На маріупольському напрямку зі 120-мм та 82-мм мінометів загарбники обстрілювали Широкине та Павлопіль, а з гранатометів та стрілецької зброї – Мар'їнку, Новотроїцьке, Новоселівку, Водяне, Лебединське, Широкине, Павлопіль, Гнутове. По Широкиному вели вогонь БТР та БМП противника. З протитанкових ракетних комплексів обстріляли Богданівку.

Нагадаємо, вчора голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що ввечері окупанти обстрілювали Авдіївку щопівгодини. Раніше Верховна Рада України закликала парламенти світу засудити агресію Росії на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: