Верховна Рада закликала парламенти світу засудити агресію РФ на Донбасі

Читать на русском
Іррегулярні та регулярні збройні формування Російської Федерації навмисно руйнують Авдіївку й здійснюють варварські напади на об'єкти, необхідні для виживання цивільного населення.

Верховна Рада звернулася до парламентів іноземних держав і міжнародних організацій із закликом засудити ескалацію збройної агресії РФ проти України.

За постанову №6039 у вівторок увечері проголосували 258 народних депутатів, передає «Слово і Діло».

«Верховна Рада закликає парламенти іноземних держав і міжнародних організацій засудити Російську Федерацію за порушення режиму припинення вогню, передбаченого Мінськими домовленостями, умисне руйнування іррегулярними та регулярними збройними формуваннями Російської Федерації міста Авдіївка Донецької області та варварські напади на об'єкти, необхідні для виживання цивільного населення», – йдеться в постанові.

Підсумки тижня від Віктора Трегубова. Тиждень АвдіївкиБойовики використовують «Гради» в Авдіївській промзоні, український літак був обстріляний Росією над Чорним морем і продовження торгової блокади – всі найважливіші події тижня в огляді блогера Віктора Трегубова.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін і канцлер Німеччини Ангела Меркель домовилися провести зустріч у «нормандському форматі» найближчим часом.

Як повідомлялося раніше, за весь період загострення біля Авдіївки Збройні сили України втратили 76 бійців. З них 10 загинули, решта – отримали поранення або були травмовані.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: