Поплічники «Гіві» взяли на себе відповідальність за його вбивство

Читать на русском
Подільники терориста Михайла Толстих з позивним Гіві взяли на себе відповідальність за його вбивство.
Михайло Толстих

Бойовик із Росії Ігор Мильцев заявив, що він разом з іще двома поплічниками з угруповання «Сомалі» вбив свого ватажка Михайла Толстих із позивним «Гіві».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на NBN.

«За словами Мильцева, під час важких боїв під Авдіївка ініціативу з самого початку мали підрозділи української армії. Участь в боях за Авдіївський промзону брав і батальйон Гіві «Сомалі». Представники «ДНР» повідомляли тоді про поранення самого Гіві на поле бою. Втім, «Француз» Ігор Мильці описує іншу версію подій. Побоюючись за своє життя, як зазначає Мильцев, Толстих відійшов від позицій батальйону і вистрілив собі в ногу», - повідомляє російське видання «Новая газета».

Також наголошується, що потім його забрали чергові лікарі в госпіталь. Після цього, будучи вже в Донецьку, він віддав наказ накрити позиції бойовиків артилерією, вважаючи, що там уже не залишилося нікого в живих.

«Мильцев розповідає, що після замаху на Арсенія Павлова («Моторола»), командир «Сомалі» всерйоз побоювався за своє життя, в цілях безпеки вивіз свою сім'ю в Придністров'ї і планував виїхати туди сам, але не встиг», - йдеться в повідомленні.

Крім того, наголошується, що в статусі «Француза» на «Вконтакте» незабаром після замаху на Гіві з'явився запис: «Собаці собача смерть! Гіві, це тобі за пацанів загиблих під Авдіївкою! ЗАХАРЧЕНКО, ТИ НАСТУПНИЙ!»

«Я в розшуку [МГБ] і трохи поранений, ще три людини пішли в підпілля. Захару (глава «ДНР» Олександр Захарченко) Тепер є за що переживати», - розповів бойовик.

Нагадаємо, 8 лютого в окупованій Макіївці в результаті теракту загинув командир терористичної організації «Сомалі» Михайло Толстих, відомий як «Гіві».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: