Ватажок «ДНР» привів терористів у повну бойову готовність

Читать на русском
Ватажок терористів ДНР Олександр Захарченко повідомив про свій наказ привести особовий склад бандформувань у всіх місцях дислокації в повну бойову готовність.
Олександр ЗахарченкоФото: Reuters

Ватажок терористів «ДНР» Олександр Захарченко повідомив про свій наказ привести особовий склад бандформувань у всіх місцях дислокації в повну бойову готовність.

Про це написав у Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, пише «Слово і Діло».

За його інформацією, цей наказ Захарченко озвучив на відеоконференції з керівниками міських та районних «адміністрацій» та представниками «правоохоронних органів ДНР».

«У рамках конференції Захарченко повідомив про свій наказ привести особовий склад бандформувань «ДНР» у всіх місцях дислокації в повну бойову готовність і наказав цивільним «адміністраціям» надавати повне сприяння командирам бойовиків», – поінформував Тимчук.

Терористи обстріляли пункт видачі гуманітарки в АвдіївціПроросійські терористи прицільно обстріляли пункт видачі гуманітарної допомоги в Авдіївці.

Також ватажки «ДНР» повідомили представникам медичних закладів про подальше загострення ситуації на лінії фронту та запровадження в зв'язку з цим додаткових чергувань. У лікарнях «ДНР» прискорено процес виписки пацієнтів із числа цивільного населення, щоб звільнити ліжко-місця для поранених бойовиків.

Нагадаємо, сьогодні Росія знову надала письмові гарантії припинення вогню поблизу Авдіївки. Зазначимо, що протягом минулої доби бойовики відкривали вогонь 114 разів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: