Холодницький готовий зустрітися з Онищенком у Лондоні

Читать на русском
Керівник САП Назар Холодницький заявляє про готовність зустрітися в Лондоні з нардепом Олександром Онищенком для проведення слідчих дій після отримання необхідних міжнародних документів.
Назар Холодницький

Керівник САП Назар Холодницький заявляє про готовність зустрітися в Лондоні з нардепом Олександром Онищенком для проведення слідчих дій після отримання необхідних міжнародних документів.

Про це він розповів журналістам сьогодні в Києві, коментуючи дії антикорупційних органів щодо так званих «плівок Онищенка», передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Його (Онищенка – Ред.) відповіді в спілкуванні (зі слідством у Skype – Ред.) зводилися до того, що «не чув, не пам'ятаю, треба подивитися» ... Антикорупційне бюро перевіряє всю інформацію (щодо так званих «плівок Онищенка» – Ред.). Я вже навіть не виключаю, що, можливо, якщо він хоче, можу сам поїхати в Лондон», – сказав Холодницький.

«Плівки Онищенка»: нардеп тягне час із обіцяним оприлюдненням чергової порції компроматуНардеп-утікач досі не оприлюднив провокативний запис своєї розмови з адвокатом Андрієм Циганковим.

При цьому керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури підкреслив, що необхідно в цій ситуації дотримуватися відповідної міжнародної процедури.

«Необхідно отримати дозвіл британської сторони на проведення тих чи інших слідчих дій на території іноземної держави, а такі дозволи не видаються, як талони на паркування, для цього потрібен час», – пояснив Холодницький.

Нагадаємо, Онищенка підозрюють в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку й продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність із ПАТ «Укргазвидобування», в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Зазначимо, вчора голова НАБУ Артем Ситник повідомив, що розслідування «газової справи» Онищенка частково завершать цього тижня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: