«Плівки Онищенка»: нардеп тягне час із обіцяним оприлюдненням чергової порції компромату

Читать на русском
Нардеп-утікач досі не оприлюднив провокативний запис своєї розмови з адвокатом Андрієм Циганковим.
Олександр ОнищенкоФото: Дмитро Ларін, pravda.com.ua

Народний депутат Олександр Онищенко, який переховується поза межами України, так і не виконав обіцянку оприлюднити в обіцяні терміни наявний у нього аудіозапис розмови з адвокатом Андрієм Циганковим.

«Планую наступного тижня. Нехай всі висловляться, всі поговорять, потім отримають наступну порцію. Друга частина буде про Циганкова», – заявляв він наприкінці минулого року, відповідаючи на запитання про те, коли буде оприлюднена наступна частина його записів.

Однак ані «наступного тижня», ані до сьогодні нардеп цього так і не зробив: як повідомив 15 лютого голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, жодної інформації щодо цього свого запису Онищенко так і не надав.

Разом із тим, нещодавно світ побачила інша (вже друга за ліком) частина компромату від нього: 9 лютого видання «Страна» опублікувало запис його бесіди з іншим народним депутатом – Миколою Мартиненком, який, судячи зі змісту розмови, виступає посередником у переговорах між ним і Президентом Петром Порошенком.

Отже, Онищенко, попри названий ним же термін, вирішив зачекати з оприлюдненням запису за участю адвоката Циганкова. Чи говорить це про те, що нардеп вирішив змінити тактику? До того ж, у процесі виконання все ще перебуває його обіцянка оприлюднити інший запис – той, на якому Порошенко нібито дає вказівки щодо того, кому, як і за що голосувати. Його депутат нібито зробив на диктофон на наручному годиннику. Обіцянку надати його журналістам, «коли прийде час», він дав 30 листопада.

Загалом станом на сьогодні нардеп-утікачпровалив більше половини власних зобов’язань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: