Онищенко озвучив умову свого повернення в Україну

Читать на русском
Оголошений у національний розшук нардеп Олександр Онищенко повідомив, що перебуває в Німеччині, а в Україну повернеться, якщо правоохоронці припинять кримінальне переслідування щодо нього.
Олександр ОнищенкоФото: eizvestia.com

Оголошений у національний розшук народний депутат Олександр Онищенко повідомив, що перебуває в Німеччині, а в Україну повернеться, якщо правоохоронці припинять кримінальне переслідування щодо нього.

Про це він розповів під час прес-конференції скайпом, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Нардеп повідомив, що в Німеччині в нього проходить судовий процес, і спростував інформацію про те, що нібито має російське громадянство або збирається його отримати.

«Немає ніякого російського громадянства, це повна маячня», – сказав Онищенко.

Онищенко дав свідчення на поліграфіПобіжний народний депутат України Олександр Онищенко дав свідчення американським спецслужбам на детекторі брехні.

Відповідаючи на запитання про те, чи планує він повернутися в Україну, депутат сказав: «Якщо правоохоронці готові до співпраці ... й закриють справу ... я готовий повернутися в Україну».

Також Онищенко повідомив, що не припиняв контактувати з Міністерством юстиції США з приводу питання розслідування можливої корупції в Україні.

«Вони самі на мене вийшли й попросили надати низку доказів», – сказав він.

Нагадаємо, завтра, 22 грудня, Онищенко надасть свідчення НАБУ в режимі відеоконференції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: