«Укрзалізниця» та «Антонов» підписали меморандуми з General Electric

Читать на русском
GE та Укрзалізниця підписали меморандум, спрямований на розширення співпраці у сфері розвитку та модернізації парку дизельних локомотивів. Антонов підписав меморандум щодо застосування передових технологічних рішень GE в розвитку авіації України.

ВАТ «Укрзалізниця» та ДП «Антонов» підписали з General Electric меморандум про співпрацю у виробництві та передачі технологій.

Підписання відбулося сьогодні, 21 липня, в приміщенні Міністерства інфраструктури України, передає «Слово і Діло».

«Ми підписуємо два стратегічних політичних документи: про співпрацю з General Electric з «Укрзалізницею» та ДП «Антонов». Це рішення не є випадковим. Ми довго зважували позиції всіх гравців на світовому ринку», – каже міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє не продавати «Укрзалізницю»Сказано 4 червня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

General Electric і ВАТ «Укрзалізниця» підписали меморандум, спрямований на розширення співпраці у сфері розвитку та модернізації парку дизельних локомотивів ВАТ «Укрзалізниця» на базі передових технологій General Electric.

Як повідомляється, сторони домовилися про аналіз можливостей модернізації й подальшого обслуговування дизельних локомотивів ВАТ «Укрзалізниця».

«General Electric і ДП «Антонов» підписали меморандум, спрямований на початок співпраці двох компаній і застосування передових технологічних рішень General Electric у розвитку авіації України», – йдеться в повідомленні прес-служби Мінінфраструктури.

Володимир Омелян: реформуванню залізниці заважає олігархічне лобі у Верховній РадіЗаступник міністра інфраструктури України Володимир Омелян розповів про основні досягнення Міністерства за 2015 рік і плани на майбутнє.

Очікується, що реалізація положень меморандуму сприятиме подальшому розширенню та модернізації парку повітряних суден ДП «Антонов». Згідно з текстом меморандуму, передбачається можливість поставок двигунів, авіаційних систем і послуг General Electric для деяких літаків «Антонова».

Як повідомлялося раніше, машинобудівна компанія General Electric має намір створити в Україні спільне підприємство з виробництва залізничних локомотивів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: