«Укрзалізниця» почне коригувати графік руху поїздів за пропозиціями українців

Читать на русском
Укрзалізниця удосконалює маршрути нічних експресів з Харкова до Ужгорода та Івано-Франківськ. Залізничники також передбачили в новому графіку швидкісний поїзд Інтерсіті сполученням Київ-Кривий Ріг.

ПАТ «Укрзалізниця» в середині грудня 2016 року вводить новий графік руху поїздів, в якому буде враховувати пропозиції громадських активістів і пасажирів.

Про це йшла мова в ході зустрічі з громадськими активістами 18 жовтня в Києві, повідомляє прес-служба ПАТ, передає «Слово і Діло».

«Розробка та затвердження нового графіка руху поїздів, призначення нових маршрутів, визначення доцільності зупинок – цей сегмент роботи не може виконуватися залізничниками без залучення громадських активістів та пасажирів», – зазначив в.о. директора пасажирських перевезень і сервісу ПАТ «Укрзалізниця» Ігор Романків.

На зустрічі обговорили удосконалення маршрутів нічних експресів, які курсуватимуть з Харкова до Ужгорода та Івано-Франківськ. Залізничники також передбачили в новому графіку швидкісний поїзд «Інтерсіті» сполученням Київ-Кривий Ріг.

Як зазначає «Укрзалізниця», в плані поліпшення сервісу, ведеться робота по введенню єдиного квитка на кілька видів транспорту, або комплексна транспортна послуга, вивчається можливість запровадження маршруту Київ-Буковель, де частину шляху пасажир буде долати поїздом, частину автобусом.

Крім того, на вокзалах з'явиться більше експрес-кас, де пасажири зможуть купити квитки на поїзди, що відправляються найближчим часом.

Як раніше повідомлялося, «Укрзалізниця» запускає в роботу перший рейс поїзда №52 Київ-Запоріжжя з 24 вересня і назад із Запоріжжя – з 25 вересня, який буде слідувати кожні два дні.

Нагадаємо, що ВАТ «Укрзалізниця» і ДП «Антонов» підписали з General Electric меморандум про співпрацю у виробництві та передачі технологій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: