Продукція для ЗСУ маркуватиметься кодами НАТО

Читать на русском
Кожен предмет постачання військової продукції Збройних сил України маркуватиметься кодами відповідно до стандартів НАТО.

Кожен предмет постачання військової продукції Збройних сил України маркуватиметься кодами відповідно до стандартів НАТО.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони, пише «Слово і Діло».

За словами менеджера проекту Трастового фонду НАТО з логістики та стандартизації Фредеріко Пежо, завдяки кодифікованим даним зможе працювати інформаційна система логістики й предмети постачання надходитимуть до військ швидше, із суворою відповідністю до замовлення, визначеного місця та часу.

Він додав, що 63 країни-члени та країни партнери НАТО, що входять до зазначеної системи кодифікації, побачать дані про українську військову продукцію.

Україна в НАТО: що обіцяли політики«Слово і Діло» вирішило зробити огляд зобов'язань українських політиків, які обіцяли членство в НАТО або пов'язані з Альянсом речі.

Наразі триває процес підписання останньої двосторонньої угоди про співпрацю в сфері кодифікації з Італією, після чого Україна зможе надати офіційний запит на включення до 2-го рівня участі в системі кодифікації НАТО.

Це дозволить у повному обсязі обмінюватись даними щодо предметів постачання Збройних сил із більш ніж 60 країнами, що входять до цієї системи.

Нагадаємо, що цього року в Україну прибудуть 3 тисячі військових із країн НАТО. Також раніше повідомлялося, що Президент України Петро Порошенко пообіцяв референдум щодо членства України в Альянсі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: