Експерт: Кремль шукає нових кумирів для заманювання «добровольців» на Донбас

Читать на русском
Тарас Березовецьполіттехнолог

«Моторола» та «Гіві» вже оголосили режим вічного припинення вогню й зовсім скоро їх забудуть, тому РФ потрібні нові персонажі.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав політтехнолог Тарас Березовець, передає «Слово і Діло».

«Кремлю потрібні нові кумири для заманювання гарматного м'яса на Донбас. «Моторола» і «Гіві» скоро будуть забуті. Тому на світло витягнули нового персонажа – Захара Прилєпіна», – констатує Березовець.

Російський письменник, нагадав він, порівнює російську агресію на Донбасі з часами Другої світової війни. Це очевидна спроба зіграти в російського Ернеста Хемінгуея.

«Американський класик світової літератури став героєм громадянської війни в Іспанії, де він знайшов сюжети для багатьох своїх шедеврів, зокрема роману «По кому подзвін» і п'єси «П'ята колона». Після автомийників і охоронців супермаркетів потік охочих завершити свій життєвий шлях в Україні істотно вщух. Тому прийшов час «прилєпіних». Хемінгуея з Прилєпіна точно не вийде, але земля українська все одно прийме їх усіх – і автомийників, і письменників», – прокоментував ситуацію політтехнолог.

Лідери сепаратизму: чиїми руками Росія розриває Україну«Слово і Діло» зібрало докупи імена всіх людей, кого в Україні звинувачують в організації сепаратистського руху.

Як відомо, російський письменник Захар Прилєпін є одним з ідеологів «русского мира». Вчора він був призначений «заступником командира батальйону спецпризначення з роботи з особовим складом» терористів «ДНР» і отримав при цьому звання майора.

Кого, крім ляльководів із Кремля, в Україні вважають головними винуватцями війни на сході країни, «Слово і Діло» розповіло в матеріалі «Лідери сепаратизму. Чиїми руками Росія розриває Україну».

Нагадаємо, минулого тижня в «ДНР» повідомили про вбивство командира терористичної організації «Сомалі» Михайла Толстих на прізвисько «Гіві».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: