«Зорян і Шкіряк»: російські ЗМІ знайшли винних у вбивстві «Гіві»

Читать на русском
Пропагандисти одного з прокремлівських телеканалів назвали двох замовників ліквідації ватажка донецьких терористів Михайла Толстих на прізвисько Гіві.

Пропагандисти одного з прокремлівських телеканалів назвали двох «замовників» ліквідації ватажка донецьких терористів Михайла Толстих на прізвисько «Гіві».

Російські журналісти назвали замовниками «Зоряна» та «Шкіряка», повідомляє «Слово і Діло».

«Потрібно відзначити, що зараз називають два прізвища – Зорян і Шкіряк. Це представники українського істеблішменту, вони могли бути замовниками цього злочину», – озвучив пропагандист російську версію загибелі бойовика.

Скоріш за все, мається на увазі радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк. Сам Шкіряк також прокоментував повідомлення російського телеканалу.

Поплічники «Гіві» взяли на себе відповідальність за його вбивствоПодільники терориста Михайла Толстих з позивним Гіві взяли на себе відповідальність за його вбивство.

«Тепер мене двоє, аж страшно. І як далі з цим жити?», – написав радник міністра в Facebook.

Нагадаємо, вранці 8 лютого російські ЗМІ повідомили про загибель «Гіві» в окупованій Макіївці. Пізніше спікер Міністерства оборони України Олександр Мотузяник підтвердив смерть ватажка бандформування «Сомалі».

Зазначимо, раніше в Росії помер перший ватажок терористичної організації «ЛНР» Валерій Болотов.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: