У США на виконання «міграційного указу» Трампа затримали сотні осіб

Читать на русском
У шести штатах Америки в результаті серії рейдів затримано сотні нелегальних мігрантів, які не мали дозволів на перебування на території США.

У шести штатах Америки в результаті серії рейдів затримано сотні нелегальних мігрантів, які не мали дозволів на перебування на території США.

Про це пише The Washington Post, інформує «Слово і Діло».

Як повідомляє видання, затримання проводилися на виконання «міграційного указу» президента Дональда Трампа, спрямованого проти мігрантів, що проживають в США незаконно. За даними ЗМІ, у США наразі нараховується близько 11 мільйонів осіб з таким статусом.

У Франції, Німеччині та Великобританії засудили рішення Трампа щодо біженцівУ Франції, Німеччині та Великобританії вважають неприпустимим рішення нового президента США Дональда Трампа тимчасово відмовитися від прийому біженців із низки країн та посилити міграційні вимоги.

Згідно з повідомленням, рейди проводилися для виявлення відомих злочинців, проте в результаті їх проведення також були затримані мігранти, які раніше не скоювали правопорушень на території США.

Зазначається, що обшуки проводилися минулого тижня в Атланті, Чикаго, Нью-Йорку, Каліфорнії, штатах Північна і Південна Кароліна.

Нагадаємо, раніше Трамп пообіцяв депортувати 3 млн нелегальних іммігрантів з кримінальним минулим.

Як відомо, під заборону Трампа на в'їзд в США потрапили власники грін-карт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: