Трамп хоче депортувати зі США три мільйони мігрантів

Читать на русском
Президент США заявив, що мігранти, які є злочинцями, членами банд або наркодилерами, будуть у в'язниці або їх депортують.

Близько трьох мільйонів нелегальних мігрантів можуть депортувати зі США або відправити в тюрму.

Про це повідомив новообраний президент США Дональд Трамп у програмі 60 minutes на телеканалі CBS, передає «Слово і Діло».

«Люди, які є злочинцями, мають історію злочинів, є членами банд, наркодилерами, їх може бути два мільйони, навіть три мільйони, ми вивеземо їх із країни або ми їх посадимо», – заявив Трамп.

Зимовий саміт НАТО перенесли через Трампа – ЗМІУ НАТО вважають, що новий очільник Білого дому просто не зможе прибути на саміт лише через кілька днів після інавгурації.

Республіканець розповів також подробиці проекту стіни на кордоні з Мексикою. За його словами, місцями може бути сітчаста огорожа, а цегла та інші матеріали будуть використовувати не скрізь.

Під час передвиборної кампанії Трамп обіцяв покінчити з «циркуляцією нелегальної імміграції» й скасувати амністію для нелегальних мігрантів.

Інавгурація Трампа відбудеться 20 січня 2017 року.

Нагадаємо, раніше новообраний президент США Дональд Трамп повідомив, що призначить головою апарату Білого дому республіканця Райнса Прибаса.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: