Доба в АТО: 63 обстрілу, бойовики били з «Градів» і мінометів

Читать на русском
За минулу добу, 10 лютого, російсько-окупаційні війська 63 рази обстріляли українські позиції в зоні проведення АТО на Донбасі.

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 63 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових. Втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

На Маріупольському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи обстрілювали Гнутове, Павлопіль, Широкине, Водяне.

В ОБСЄ назвали кількість загиблих мирних жителів в зоні АТО за останній тижденьВ Організації з безпеки і співпраці в Європі розповіли, скільки мирних українців загинуло за останній тиждень на Донбасі.

По українських позиціях в районі Красногорівки бойовики били з РСЗВ БМ-21 «Град», танків і мінометів різних калібрів.

На Донецькому напрямку з 120 мм мінометів сепаратисти обстрілювали Авдіївку, Невельське, Опитне. З гранатометів і стрілецької зброї вони били по Новгородському, Невельському, Луганському та Зайцевомуе. По українських позиціях в районі Авдіївки, Луганського та Верхньоторецька вогонь вели снайпери.

На Луганському напрямку з 120 мм мінометів бойовики обстрілювали Кримське, по Новозванівці били з гранатометів і стрілецької зброї.

Раніше комісія Україна-НАТО провела засідання через ситуацію в Авдіївці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: