У «ДНР» заявили про затримання 6 «вбивць» «Мотороли»

Читать на русском
У терористичній організації ДНР заявляють про затримання учасників угруповання Misanthropic Division, представники якої раніше взяли на себе відповідальність за вбивство бойовика Арсена Павлова.

У «ДНР» заявляють про затримання учасників угруповання «Misanthropic Division», представники якої раніше взяли на себе відповідальність за вбивство бойовика Арсена Павлова («Мотороли»).

Про це повідомляє в суботу ресурс бойовиків «ДАН» з посиланням на прес-службу міністерства державної безпеки країни», передає «Слово і Діло».

«11 листопада 2016 року в результаті проведених МДБ ДНР оперативно-розшукових заходів р. Донецьку затримано шість активних членів української націоналістичної організації «Misanthropic Division», лідери якої раніше взяли на себе відповідальність за вбивство легендарного командира підрозділу «Спарта» Арсена Павлова, більш відомого як «Моторола», — заявили в прес-службі».

Маломуж назвав дві можливі версії вбивства бойовика «Мотороли»За словами генерала армії, українські спецслужби, як правило, не використовують такі методи терору.

За даними бойовиків, активісти «Misanthropic Division» підтримували контакти з кадровими співробітниками СБУ і виконували завдання української спецслужби на території «ДНР».

«В даний час відносно затриманих проводяться оперативно-слідчі дії, вони дають свідчення щодо обставини вчинення злочинів терористичної та екстремістської спрямованості», - пише сайт.

Як раніше повідомлялося, увечері 16 жовтня російські ЗМІ повідомили, а в «ДНР», МВС і СБУ підтвердили, що в ліфті житлового будинку в Донецьку загинув одиз з бойовиків «ДНР» Арсен «Моторола» Павлов: саморобний вибуховий пристрій спрацював, коли той повертався додому. «Моторола» отримав травми, несумісні з життям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: