У Росії повідомили, від чого помер Болотов

Читать на русском
Колишній ватажок самопроголошеної Луганської народної республіки Валерій Болотов помер від гострої серцевої недостатності.
Валерій Болотов

Колишній ватажок самопроголошеної «Луганської народної республіки» Валерій Болотов помер від гострої серцевої недостатності.

Про це повідомляє російське видання «Інтерфакс» із посиланням на керівника інформаційного центру «Східний фронт» Костянтина Книрика, інформує «Слово і Діло».

«Офіційна причина смерті – гостра серцева недостатність», – сказав він.

Як повідомляється, Болотова поховають у вівторок на території Російської Федерації. Водночас наразі точне місце поховання не визначено.

«Панахида відбудеться на Троєкуровському кладовищі. Місце поховання поки що визначається. Це може бути як в Москві, так і в Підмосков'ї, наприклад в Хімках», – зазначив Книрик.

Лідери сепаратизму: чиїми руками Росія розриває Україну«Слово і Діло» зібрало докупи імена всіх людей, кого в Україні звинувачують в організації сепаратистського руху.

Нагадаємо, учора екс-ватажок «ДНР» Олександр Бородай повідомив про смерть першого очільника проросійської терористичної організації «ЛНР» Валерія Болотова. Пізніше інформацію про його смерть підтвердив екс-«регіонал» Олег Царьов.

Близькі Болотова не вірять в офіційну версію його смерті і впевнені, що його отруїли.

Зазначимо, в жовтні 2016 року в ліфті житлового будинку в Донецьку загинув бойовик «ДНР» Арсеній Павлов на прізвисько «Моторола».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: