Заступник голови місії ОБСЄ зібрався на зустріч до ватажків «ДНР» і «ЛНР»

Читать на русском
Перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Александр Хуг на цих вихідних відвідає окуповані Донецьк і Луганськ, де у нього заплановані зустрічі з ватажками ЛНР і ДНР.
Александр Хуг

Перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Александр Хуг на цих вихідних відвідає окуповані Донецьк і Луганськ, де у нього заплановані зустрічі з ватажками «ЛНР» і «ДНР».

Про це повідомив представник прес-служби СММ, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«На цих вихідних перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Олександр Хуг відвідає Донецьк та Луганськ. Перебуваючи з візитом на сході України, він проведе консультації з генералами СЦКК для обговорення шляхів подальшої нормалізації ситуації та забезпечення стійкого припинення вогню за сприяння СММ», – повідомив представник прес-служби.

Президент розповів подробиці телефонних переговорів із ТрампомУкраїнський Глава держави Петро Порошенко розповів, що він обговорював з американським президентом Дональдом Трампом.

Він також просив по можливості організувати зустріч з керівниками незаконних збройних формувань в Донецьку і Луганську, щоб обговорити хід реалізації заходів, передбачених у заяві Тристоронньої контактної групи від 1 лютого.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін і канцлер Німеччини Ангела Меркель домовилися зібрати «нормандську четвірку» через Донбас. Ця зустріч, за словами глави МЗС України Павла Клімкіна, може відбутися 18 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: