Маккейн назвав Путіна м'ясником і головорізом

Читать на русском
Американський сенатор Джон Маккейн назвав президента Росії Володимира Путіна м'ясником і головорізом.

Американський сенатор від Республіканської партії Джон Маккейн під час свого виступу в Сенаті назвав президента Росії Володимира Путіна м'ясником і головорізом.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Гордон».

«Немає ніякої моральної еквівалентності між цим м'ясником і головорізом, полковником КДБ (Путіним) і Сполученими Штатами Америки - країною, яку Рональд Рейган називав сяючим містом на пагорбі», - зазначив Маккейн.

Так сенатор прокоментував заяву президента США Дональда Трампа телеканалу Fox News.

5 лютого журналіст телеканалу Fox News Білл О'Рейлі, спілкуючись з президентом США Дональдом Трампом, зазначив, що Путін є колишнім офіцером Комітету державної безпеки (КДБ), який вбивав своїх ворогів. Дональд Трамп не став спростовувати слова журналіста. «Є багато вбивць. У нас багато вбивць. Ви думаєте, що наша країна така вже безневинна?», - заявив він.

На думку Маккейна, Дональд Трамп або «жахливо дезінформований, або неймовірно упереджений». Під час виступу він також згадав російського опозиціонера Володимира Кара-Мурзу, який недавно був госпіталізований з отруєнням.

«Володимир знав, що Путін є вбивцею. І він вбивця. І він (Володимир Кара-Мурза) цілком може бути наступною мішенню. Володимир знав, що немає ніякої моральної тотожності між Сполученими Штатами і путінською Росією», - підкреслив сенатор.

Нагадаємо, раніше Маккейн назвав указ президента США Дональда Трампа про заборону на в'їзд в країну мігрантів з семи мусульманських країн поспішним і непродуманим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: