Сенатор Маккейн назвав Путіна вбивцею, який розуміє лише силу

Читать на русском
Наступне перезавантаження відносин між Вашингтоном та Кремлем після інавгурації Дональда Трампа є малоймовірним.
Джон Маккейн

Наступне «перезавантаження» відносин між Вашингтоном та Кремлем після інавгурації Дональда Трампа є малоймовірним.

Про це заявив сенатор-республіканець Джон Маккейн в ексклюзивному інтерв'ю програмі російської редакції DW «Немцова.Интервью» у Вашингтоні, повідомляє «Слово і Діло».

На думку Маккейна, вже три попередники Трампа – Білл Клінтон, Джордж Буш та Барак Обама – намагалися досягти такого «рестарту» та «вихваляли Путіна». Але з того нічого не вийшло. Водночас єдино можливою стратегією у відносинах з Путіним, на думку Маккейна, є «повернення до принципів Рональда Рейгана», тобто «досягнення миру через силу».

«Єдине, що в змозі зрозуміти Володимир Путін, – це сила. Що ціна агресії може виявитися вищою, ніж та, яку він готовий заплатити», – наголосив сенатор. Він також назвав Путіна «вбивцею, бандитом та продуктом КДБ».

У Кремлі розповіли, коли Трамп зустрінеться з ПутінимПрес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков повідомив про майбутню зустріч Трампа і Путіна.

Маккейн також заявив, що він задоволений тим фактом, що Трамп визнав відповідальність Росії за хакерські атаки під час виборчої кампанії.

«Немає жодних сумнівів щодо участі Росії в кібератаках», – наголосив сенатор.

Водночас він визнав необхідність переговорів із Путіним, але «лише з позиції сили». Маккейн зазначив, що не знає, чи зможе Дональд Трамп вести з Путіним саме такий діалог.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: