Затори в Києві досягли 9 балів

Читать на русском

Пробки на дорогах Києва через погані погодні умови складають 9 балів. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Яндекс.Пробки.

Станом на 18:40 вівторка, 7 лютого, пробки на столичних дорогах складають 9 балів.

Про це свідчать дані онлайн-сервісу «Яндекс.Пробки», повідомляє «Слово і Діло».

Понад 260 одиниць техніки прибирають сніг у Києві – КМДАУ Київській міській державній адміністрації відзвітували про кількість снігоприбиральної техніки, задіяної в столиці.

На правому березі Києва пробки утворилися на Подолі, Печерську, а також на Кільцевій дорозі, проспекті Космонавта Комарова, Борщагівській вулиці, вулиці Вадима Гетьмана, вулиці Олександра Довженка, проспекті Перемоги, бульварах Тараса Шевченка та Лесі Українки, вулицях Саксаганського, Жилянській, Басейній, Хрещатику, площі Льва Толстого, Великій Васильківській.

На лівому березі столиці ускладнено рух на проспекті Петра Григоренка, в районі станції метро «Позняки», «Бориспільська», а також на Броварському проспекті.

Зазначимо, що у Києві зараз очікуються пориви вітру 15-20 м/с, хуртовина та ожеледиця на дорогах.

Нагадаємо, учора погіршені погодні умови спричинили 10-бальні затори в Києві. У КМДА повідомили, що столичні комунальники перейшли на цілодобовий режим роботи.

Пробки на дорогах Києва через погані погодні умови складають 9 балів. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Яндекс.Пробки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: