Снігопад в Україні не вплинув на рух пасажирських поїздів – «Укрзалізниця»

Читать на русском
Сильний снігопад у понеділок не вплинув на рух пасажирських поїздів. У очищенні інфраструктури від снігу задіяні 750 залізничників.

Незважаючи на складні погодні умови вранці 6 лютого рух пасажирських поїздів здійснюється за графіком.

Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці», передає «Слово і Діло».

Понад 260 одиниць техніки прибирають сніг у Києві – КМДАУ Київській міській державній адміністрації відзвітували про кількість снігоприбиральної техніки, задіяної в столиці.

«На роботи з очищення від снігу колій, вокзалів і станцій загалом вийшли близько 750 залізничників. Всього за ніч із залізничних станцій співробітники встигли вивезти понад 1,5 тисячі кубометрів снігу. Працівники залізниць також вручну очистили близько 1 тисячі стрілочних переводів», – повідомляє прес-служба.

Повідомляється, що в ніч із 5 на 6 лютого потужні опади у вигляді снігу випали на території регіонального філіалу «Південно-Західна залізниця». Дрібний сніг також йшов на території філії «Одеська залізниця» та на окремих станціях філії «Львівська залізниця».

Відзначають, що близько 600 працівників були задіяні в снігоочисних роботах на станціях та коліях «Південно-Західної залізниці», де минулої ночі випала найбільша кількість снігових опадів.

Раніше синоптики спрогнозували сильні снігопади в Києві.

Нагадаємо, 6 лютого вранці в Києві затори досягли 10 балів. Рух транспорту ускладнений практично в усій столиці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: