Столичні комунальники перейшли на цілодобовий режим роботи

Читать на русском
Столичні комунальники перейшли на цілодобовий режим роботи з прибирання вулиць Києва від снігу.

У Києві комунальні служби переведені на цілодобовий режим прибирання снігу для забезпечення чистоти вулиць до завтрашнього ранку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

«Щоб забезпечити на ранок проїзний стан доріг в місті, комунальні служби продовжать розчищати вулиці і дороги від снігу в ніч на 7 лютого. У зв'язку з цим закликаємо водіїв не паркувати особисті автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Нагадуємо, що автомобілі, які будуть заважати розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані», - повідомили в КМДА.

Міська влада також звернулися до водіїв з проханням не користуватися особистим авто під час снігопаду та віддавати по можливості перевагу громадському транспорту, що необхідно для якісного, своєчасного прибирання снігу в умовах снігопаду, значно прискорить роботу комунальних служб і дозволить уникнути виникнення пробок на дорогах.

Повідомляється, що зараз вулично-дорожню мережу міста розчищає від снігу 622 одиниці спецтехніки та 6516 осіб. В першу чергу розчищають основні транспортні магістралі, міжквартальні проїзди і прилеглі вулиці.

Нагадаємо, сьогодні ввечері в столиці погіршені погодні умови викликали величезні затори.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: