У чотирьох областях України через негоду обмежено рух дорогами – ДСНС

Читать на русском
В Україні в зв'язку з різким погіршенням погодних умов запроваджується тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового та пасажирського транспорту автодорогами Київської, Черкаської, Закарпатської та Хмельницької областей.

У зв'язку з різким погіршенням погодних умов запроваджується тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового та пасажирського транспорту на автодорогах у Київській, Черкаській, Закарпатській та Хмельницькій областях.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС із посиланням на інформацію «Укравтодору», передает «Слово і Діло».

Синоптики попереджають українців про сильні морози та завірюхиСьогодні в Україні різко знизиться температура, в окремих регіонах вночі стовпчики термометрів опустяться до - 22 градусів.

Зокрема, повідомляється, що в Київській області із 7:00 до 10:00 7 лютого запроваджується обмеження руху в Київ для великовагових транспортних засобів у зв'язку з несприятливими погодними умовами та з метою попередження виникнення аварійних ситуацій. Про відновлення руху ДСНС повідомить додатково.

У Черкаській області з 10:30 6 лютого запроваджено тимчасове обмеження руху великогабаритного та великовагового транспорту на автомобільних дорогах області загального користування, а саме:

– М-05 Київ-Одеса (км 143+028-км 274+360);

– Н-01 Київ-Знам'янка (км 123+850-км 241+622);

– 08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя (через м. Кременчук) (км 81+300-км 169+117).

На Закарпатті в зв'язку з переливом води через дорожнє покриття тимчасово перекрито рух на дорозі місцевого значення О-071207 Ужгород-Демичі. Були встановлені дорожні знаки з напрямком об'їзду та заборони руху.

На Хмельниччині запроваджено обмеження для руху великовагового транспорту та автобусів автодорогами місцевого значення.

Крім того, з 20:00 6 лютого відновлено рух великовагових транспортних засобів на території Житомирської області на дорогах державного значення М-06 Київ-Чоп та М-07 Київ-Ковель-Ягодин.

Нагадаємо, 6 лютого через негоду Київ стояв у 10-бальних заторах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: