Бойовики обстріляли офіцерів української сторони СЦКК

Читать на русском
У штабі антитерористичної операції розповіли про те, як бойовики обстріляли офіцерів української сторони СЦКК.

Вчора, 6 лютого, російсько-окупаційні війська обстріляли офіцерів української сторони Спільного центру з контролю та координації питань, пов'язаних із режимом припинення вогню.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«Вчора, під час проведення фотофіксації обстрілу ворогом мирного населеного пункту Лобачеве, російсько-терористичними військами був здійснений підступний напад на офіцерів української сторони СЦКК. Представники наглядової місії, які документували злочини на українському Донбасі, потрапили під снайперський вогонь. На щастя, поранених і загиблих немає. Пошкоджено автомобіль місії», – повідомляють у штабі.

Як стверджують у прес-центрі, автомобілі СЦКК були відповідним чином позначені, а офіцери мали шеврони наглядової місії.

«Такі вчинки є грубим порушенням всіх міжнародних угод і ще раз підкреслюють бандитський характер терористичних формувань ОРДО та ОРЛО», – наголосили українські військові.

Нагадаємо, раніше в ОБСЄ заявили, що ремонтні роботи на Донецькій фільтрувальній станції тривають. Тим часом у штабі АТО назвали втрати української армії за останній тиждень ескалації конфлікту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: