Сьогодні в Україні стартує Національний відбір «Євробачення-2017»

Читать на русском
Цього року національний відбір буде складатися з трьох півфіналів, які відбудуться 4, 11 і 18 лютого.

Сьогодні в 19:00 відбудеться перший півфінал національного відбору на Євробачення-2017 який буде транслювати UА:Перший.

Про це повідомляють «Комментарии.ua», інформує «Слово і Діло».

Сьогодні зі своїми композиціями виступить співачка з Грузії Tako Gachechiladze і група Naviband з Білорусі, які представлятимуть свої країни на «Євробаченні-2017».

В цьому році нацвідбір буде складатися з трьох півфіналів, які відбудуться 4, 11 і 18 лютого.

Києву вручили ключі від «Євробачення-2017»У колонній залі мерії відбулася церемонія урочистої передачі ключів від президента міської ради Стокгольма Єви-Луїзи Ерландссон Слорак меру Києва Віталію Кличку.

У кожному з півфіналів виступлять за вісім виконавців, однак ім'я артиста, який буде представляти нашу країну на пісенному конкурсі, стане відомо тільки 25 лютого.

Система голосування на національному відборі залишається такою ж, як і в минулому році: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують за допомогою sms, після чого бали від суддів і глядачів підсумовуються.

Нагадаємо, з 18 лютого закриють на ремонт і підготовку до Євробачення один з входів на станції київського метро «Лівобережна».

Нагадаємо, 30 січня був оприлюднений офіційний логотип і гасло музичного конкурсу «Євробачення-2017». Національна українська жіноча прикраса намисто стало емблемою міжнародного пісенного конкурсу.

У конкурсі Євробачення-2017 в Києві візьме участь рекордна кількість країн – 43 учасника.

Раніше повідомлялося, що Росія не буде відправляти своїх учасників на Євробачення, які в Україні занесені як особи, які загрожують національній безпеці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: