Розенко прокоментував чутки про зростання тарифів на газ, електроенергію та ЖКП

Читать на русском
Нинішня ціна на газ уже відповідає європейській та є економічно обґрунтованою. Підвищувати далі її вже нікуди.

На сьогодні немає жодних підстав говорити про збільшення в 2017 році тарифів на послуги ЖКГ, природний газ або електроенергію.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, йдеться в повідомленні Кабінету міністрів України, передає «Слово і Діло».

«Я впевнений, поки не існує економічних передумов підвищувати ціни на газ, електроенергію та послуги ЖКГ. Станом на кінець січня я не бачу жодних мотивів для підвищення цін на газ та житлово-комунальні послуги протягом 2017 року. Не треба лякати людей. Коли прийде час, уряд не буде ховатися, а відкрито повідомить українцям про підвищення тарифів», – сказав він.

«Але, на мою думку, нинішня ціна на газ уже відповідає європейській та є економічно обґрунтованою. Підвищувати далі її вже нікуди», – підкреслив віце-прем'єр-міністр.

Розенко також зазначив, що в зв'язку з підвищенням мінімальної заробітної плати з 1 січня 2017 року до 3200 грн розмір призначених субсидій у цьому опалювальному сезоні переглядатися не буде.

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник пообіцяв передати у Генпрокуратуру матеріали внутрішнього розслідування ситуації з міграційною службоюСказано 1 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, підвищила тарифи на послуги центрального водопостачання та водовідведення.

Раніше Розенко заявляв, що питання про підвищення пенсійного віку знято з переговорів між Міжнародним валютним фондом та Україною щодо підготовки нової редакції меморандуму про співпрацю за програмою EFF.

«Слово і Діло» зафіксувало 87 обіцянок віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, 40 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 46%. Із повним переліком обіцянок міністра можна ознайомитися на сторінці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: