У Німеччині проводиться антитерористична операція

Читать на русском
У федеральній землі Гессен у середу, 1 лютого, розпочалася масштабна антитерористична операція. Обшуки відбуваються в зв'язку з підозрами в тероризмі щодо 16 осіб.

У федеральній землі Гессен у середу, 1 лютого, розпочалася масштабна антитерористична операція.

Про це повідомляє Deutsche Welle, пише «Слово і Діло».

Спецпідрозділи земельної поліції та прокуратури проводять обшуки в 54 різних об'єктах у низці міст, серед яких Франкфурт-на-Майні, Оффенбах і Вісбаден. Обшуки проходять у мечетях, офісах фірм і приватних квартирах у зв'язку з підозрами в тероризмі щодо 16 осіб віком від 16 до 46 років.

У Німеччині назвали помилкою тотальний прийом біженцівМіністр фінансів Німеччини Вольфганг Шойбле назвав помилкою масовий прийом ФРН мігрантів з інших країн.

Головний підозрюваний – 36-річний тунісець, якому закидають вербування та контрабанду для угруповання «Ісламська держава». Підозрюють, що він намагався вибудувати терористичну мережу. Поліція не називає конкретних об'єктів, які планувалося атакувати.

Нагадаємо, ІДІЛ взяв на себе відповідальність за теракт у Берліні, який стався в грудні 2016 року. Пізніше поліція Берліна затримала 26-річного вихідця з Тунісу, який підозрюється в справі про напад на ярмарок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: