У Берліні затримали підозрюваного в справі про напад на ярмарок

Читать на русском
Поліція Берліна затримала 26-річного вихідця з Тунісу, який підозрюється в причетності до нападу на різдвяний ярмарок 19 грудня.

Поліція Берліна затримала 26-річного вихідця з Тунісу, який підозрюється в причетності до нападу на різдвяний ярмарок 19 грудня.

Про це пише ВВС, повідомляє «Слово і Діло».

За словами представника прокуратури Німеччини, затриманий був знайомий з основним підозрюваним і безпосереднім виконавцем нападу Анісом Амрі й напередодні вони разом вечеряли в одному з ресторанів Берліна.

Повідомляється, що в будинку затриманого пройшов обшук. Його ім'я влада не називає.

Нагадаємо, 23 грудня міланська поліція застрелила Аніса Амрі, якого вважають виконавцем теракту на різдвяному ярмарку в Берліні. Його посвідчення особи було знайдено в кабіні вантажівки, а відбитки пальців виявилися ідентичні тим, що знайшли на кермі.

ІДІЛ взяв на себе відповідальність за теракт у БерлініТерористична організація Ісламська держава взяла на себе відповідальність за теракт на різдвяному ярмарку в Берліні.

Пізніше повідомлялося, що поліція затримала ймовірного спільника Амрі, 40-річного вихідця з Тунісу, що проживає в Берліні. 29 грудня його звільнили.

Зазначимо, в результаті наїзду вантажівки в натовп людей на різдвяному ярмарку в Берліні увечері 19 грудня загинули щонайменше 12 людей, ще 49 – отримали поранення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Тунісі затримали трьох людей, імовірно пов'язаних з Анісом Амрі. Серед затриманих – племінник Амрі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: