На відставку Трампа вже приймають ставки

Читать на русском
У Великобританії приймають ставки на те, скільки часу Трампу вдасться пробути на посаді президента США.
Дональд Трамп

Букмекерська компанія Ladbrokes, яка працює в Великобританії, приймає ставки на те, скільки часу Дональда Трампа вдасться пробути на посаді президента США.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на REPLYUA.

Представники компанії вже розповіли журналістам про неймовірну активності британців - власники компанії вражені тим, наскільки багато людей беруть участь в голосуванні. В основному учасники роблять ставки на швидку відставку Трампа.

Керівник управління цією букмекерської компанії Меттью Шаддік вже повідомив деякі подробиці голосування. За його даними, ставки на те, що Дональд Трамп позбудеться посади ще в 2017-му році, досягли коефіцієнта 4 до 1. Ще більш вражаючим є голосування за повалення, імпічмент або добровільну відставку Трампа - 11 до 1. Також Шаддік пояснив, чому багато букмекерські контори приймають подібні ставки.

Вісім фактів про імпічмент президента в СШАПолітичний експерт Олександр Москалюк розповів, чим у США складна процедура імпічменту та скільки разів вона застосовувалася до американських президентів.

З його слів, мало хто вірив в перемогу Дональда Трампа на виборах 2016, багато букмекерські контори «крупно прогоріли» в результаті програшу кандидата-фаворита від Демократичної партії Хілларі Клінтон. У теперішній же час букмекерські контори отримали можливість повернути втрачені гроші на ставках по догляду Трампа з посади - багато азартні британці не лінуються робити подібні ставки, адже скандальні укази Трампа, як здається представникам громадськості, не сприяють його зміцненню в президентському кріслі в США.

Нагадаємо, раніше ряд громадських організацій ініціювали збір підписів під петицією за імпічмент Трампа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: