За добу до Авдіївки доставили 10 тонн гуманітарної допомоги – ДСНС

Читать на русском
У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомляють, що в аварійно-рятувальних роботах у місті задіяні 260 осіб та 60 одиниць техніки.

За минулу добу до Авдіївки було доставлено 10 тонн гуманітарної допомоги.

Про це на засіданні уряду повідомив голова ДСНС Микола Чечоткін, передає «Слово і Діло».

«Лише за минулу добу доставлено (в Авдіївку – Ред.) й роздано майже 10 тонн предметів першої необхідності, продуктів харчування та 900 продовольчих наборів», – повідомив Чечоткін.

Зруйнована Авдіївка: коли місто зможуть повернути до нормального життя?Експерти оцінили наслідки для регіону після обстрілу Авдіївки та розповіли, коли можна буде нормалізувати гуманітарну ситуацію в місті.

За його словами, координацією в Авдіївці займається штаб ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, який працює в цілодобовому режимі.

«Загалом до аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт залучені 260 осіб та 60 одиниць техніки, в тому числі від ДСНС 100 осіб і 30 одиниць техніки», – сказав Чечоткін.

Крім того, за його словами, ДСНС продовжує утримувати в повній готовності зведений аварійно-рятувальний загін чисельністю 150 осіб, який може розгорнути ще 5 пунктів життєзабезпечення.

Нагадаємо, очільник Донецької ВГА Павло Жебрівський повідомив, що протягом ночі з 31 січня на 1 лютого в Авдіївці стало дещо спокійніше.

Раніше в Авдіївці оголосили надзвичайний стан.

Нагадаємо, сьогодні бойовики обстріляли співробітників ДСНС в Авдіївці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: