Сьогодні з Авдіївки евакуювали 132 людини – рятувальники

Читать на русском
Станом на 16 годину 1 лютого з Авдіївки евакуйовані 132 мирних жителя, в тому числі 70 дітей.

Станом на 16:00 1 лютого з міста Авдіївка Донецької області евакуювали 132 людини (з них 70 дітей).

Про це прес-служба повідомляє ДСНС, передає «Слово і Діло».

Зруйнована Авдіївка: коли місто зможуть повернути до нормального життя?Експерти оцінили наслідки для регіону після обстрілу Авдіївки та розповіли, коли можна буде нормалізувати гуманітарну ситуацію в місті.

В Службі уточнили, що 20 людей із будинку пристарілих в Авдіївці перевезені до будинку пристарілих в місті Білецьке Добропільського району, 86 осіб (з них 62 дитини) – до пансіонатів «Перлина Донеччини» та «Смарагдове містечко» в місті Святогірськ Слов'янського району, до Маріуполя були вивезені 11 осіб (4 дитини), 13 осіб (3 дитини) – капеланом церкви «Добра новина» до міста Покровськ, 2 особи (1 дитина) – капеланом церкви «Добра новина» до міста Костянтинівка.

Близько 30% випущених по Авдіївці снарядів не розірвалися й потребують розмінування – ЗубкоОчільник Мінрегіону Геннадій Зубко розповів про ситуацію в Авдіївці після масованих обстрілів бойовиків.

Функціонує 1 пункт життєзабезпечення, 3 стаціонарних пункти обігріву, до яких звернулися понад 3200 осіб, забезпечено харчування 3 польовими кухнями. Температура повітря становить 7 градусів морозу.

Раніше в ДСНС заявили, що за добу до Авдіївки доставили 10 тонн гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, що в результаті обстрілу в Авдіївці загинула жінка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: