До вечора загинув ще один український військовослужбовець – штаб АТО

Читать на русском
Всього станом на 18:00 зафіксовано 37 обстрілів, троє військових загинули, сімнадцять поранено і троє травмовано.

Троє українських військовослужбовців загинули, 17 отримали поранення і ще троє травми внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань в зоні проведення антитерористичної операції в понеділок.

Про це інформує прес-центр штабу АТО станом на 18:00 понеділка 30 січня на своїй офіційній сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«В цілому зафіксовано 37 обстрілів. На жаль, троє наших військових загинуло, сімнадцять поранено і троє травмовано», – повідомляється в звіті.

У штабі АТО показали наслідки обстрілів бойовиками Авдіївки – фотоУ штабі антитерористичної операції оприлюднили фотографії наслідків обстрілів проросійських бойовиків.

Станом на ранок 30 січня двоє українських військовослужбовців загинули і п'ятеро отримали поранення в результаті обстрілу бойовиками позицій Збройних сил України поблизу міста Авдіївка Донецької області в зоні проведення антитерористичної операції.

В результаті бойових дій на всій лінії розмежування в зоні проведення АТО загинули 5 військовослужбовців Збройних сил України, ще 9 – отримали поранення, а 4 – травмовані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: