Штаб АТО оновив дані про загиблих українців станом на сьогоднішній ранок

Читать на русском
Ситуація на донецькому напрямку поблизу Авдіївки залишається напруженою. Вранці противник продовжив обстріл із танків та артилерії, в результаті чого загинули двоє військовослужбовців ЗСУ, ще п'ятеро – отримали поранення.

Двоє українських військовослужбовців загинули і п'ятеро отримали поранення в результаті обстрілу бойовиками позицій Збройних сил України сьогодні вранці поблизу міста Авдіївка Донецької області в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляється на офіційній сторінці штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Близько 10:30 обстріл із важкого озброєння припинився, але вогонь зі стрілецької зброї триває досі. Двоє наших бійців загинули, п'ятеро – поранені», – йдеться в повідомленні.

Вогонь по позиціях Збройних сил України вівся з населеного пункту Яковлівка та району Спартака.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 30 січняСитуація на сході країни станом на 00:00 30 січня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Як повідомили в штабі АТО в понеділок вранці, за минулу добу, 29 січня, бойовики здійснили 56 обстрілів позицій Збройних сил України по всій лінії розмежування в зоні АТО. За минулу добу 5 українських військовослужбовців загинули, 9 – поранені, 4 б– травмовані.

Нагадаємо, що Державна казначейська служба України тимчасово припинила обслуговування в місті Авдіївка Донецької області в зв'язку з проблемами в електропостачанні через запеклі бої в районі міської промзони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: