Держказначейство відключило Авдіївку від обслуговування через запеклі бої

Читать на русском
Державна казначейська служба України тимчасово призупинила 30 січня 2017 року обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів в управлінні казначейства в Авдіївці Донецької області через запеклі бої й відсутність електропостачання.

Державна казначейська служба України тимчасово припинила обслуговування в місті Авдіївка Донецької області в зв'язку з проблемами в електропостачанні через запеклі бої.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Казначейства.

«Державна казначейська служба України повідомляє про тимчасове призупинення 30 січня 2017 року обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів в управлінні казначейства в Авдіївці Донецької області через відсутність електропостачання та зв'язку, викликане загостренням ситуації – інтенсивними обстрілами в районі міста Авдіївка», – йдеться в повідомленні.

Казначейство перепрошує за тимчасове припинення розрахунково-касового обслуговування.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 30 січняСитуація на сході країни станом на 00:00 30 січня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Нагадаємо, що на донецькому напрямку в районі Авдіївки бойовики в неділю, 29 січня, двічі намагалися штурмувати позиції українських військових. Своєю чергою, прокуратура Донецької області повідомила, що бойовики «ДНР» завдали цілеспрямованого вогневого удару по житлових кварталах Авдіївки. В результаті обстрілу троє мирних жителів отримали мінно-вибухові травми, множинні уламкові поранення різних частин тіла.

Як повідомлялося раніше, група невідомих підірвала залізничну колію на ділянці Луганськ-Лисичанськ-Попасна, де проходить блокада окупованих територій Донбасу ветеранами АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: