У МНС Росії розповіли, скільки гумконвоїв на Донбас заплановано

Читать на русском
У МНС РФ планують відправляти по одному гуманітарному конвою щомісяця. Перший прибуде на окуповані Росією території сходу України до кінця січня.

Протягом півроку п'ять гуманітарних конвоїв прибуватимуть щомісяця на територію окупованого Донбасу, перший буде відправлений до кінця січня.

Про це повідомив глава МНС РФ Володимир Пучков, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Интерфакс».

«Цього місяця прибуде», – сказав він.

«Ми плануємо, що щомісяця будуть, як правило, ходити по одному конвою. На найближчі 6 місяців всі плани й програми складені», – додав очільник МНС.

Червоний Хрест готовий допомогти Міноборони в ідентифікації загиблих у зоні АТОЧервоний Хрест вирішив надати допомогу Міністерству оборони України в ідентифікації військовослужбовців, що загинули на Донбасі.

Нагадаємо, що представники місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста вперше відвідали українських військовослужбовців, яких утримують у заручниках бойовики терористичного угруповання «ДНР».

Пріоритетом для Єврокомісії в 2017 році в наданні гуманітарної допомоги населенню на постраждалих у результаті російської агресії територіях сходу України є інтеграція зусиль урядових органів і неурядових організацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: