У Донецькій області податківці зупинили контрабанду пшениці

Читать на русском
Контрабанда понад 3 тисяч тонн пшениці була зупинена в рамках проведення операції Рубіж-2017  у Донецькій області.

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Донецькій області в співпраці з органами СБУ та прокуратури області запобігли незаконному експорту понад 3 тис. тонн пшениці.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник голови ДФС Сергій Білан, передає «Слово і Діло».

Контрабанда пшениці була зупинена в рамках проведення операції «Рубіж-2017». У результаті розслідування кримінального провадження встановлена ​​група осіб, які займалися мінімізацією митних платежів.

«В результаті проведених чотирьох обшуків було виявлено та вилучено комп'ютерну техніку, чорнові записи, бухгалтерську документацію, чисті бланки з печатками та підписами підприємств-нерезидентів, а також понад три тисячі тонн зернових культур вартістю 9,2 мільйона гривень. Вказану сільгосппродукцію планували незаконно експортувати за допомогою фіктивних підприємств», – зазначив Сергій Білан.

Як повідомлялося раніше, протягом 2016 року за порушення митних правил вилучено й відправлено на склади майна на суму 408,3 мільйона гривень.

Нагадаємо, що співробітниками ДФС України в грудні зібраний рекордний розмір податку на додану вартість в історії України – 16,5 млрд грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: