Фіскальна служба усунула все керівництво Львівської митниці

Читать на русском
На сайті ДФС повідомляється, що керівництво Львівської митниці відсторонено на час проведення службового розслідування.

Державна фіскальна служба тимчасово відсторонила від виконання обов'язків керівництво Львівської митниці після затримання під час вимагання та одержання неправомірної вигоди в розмірі 15 тисяч доларів виконувача обов'язків заступника начальника Львівської митниці Юрія Борисова.

У ДФС хочуть проводити розмитнення авто з іноземною реєстрацією в розстрочкуДержавна фіскальна служба (ДФС) пропонує власникам авто з іноземною реєстрацією пройти процедуру розмитнення в кредит на 33 роки, плати за який не буде.

Про це повідомляється на сайті ДФС, передає «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, керівництво Львівської митниці відсторонено на час проведення службового розслідування.

Раніше повідомлялося, що у Львові військовою прокуратурою Львівського гарнізону спільно з оперативниками Нацполіції вчора, 19 січня, затримали під час вимагання та одержання неправомірної вигоди в розмірі 15 тис. доларів виконувача обов'язків заступника начальника Львівської митниці.

Фіскальні органи не зможуть відстежувати доходи без «нульової» декларації – експертПолітолог проаналізував ситуацію з е-декларуванням та пояснив, чому абсолютно для всіх громадян доведеться запровадити нульову декларацію.

У 2016 році управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби України відкрило 506 кримінальних проваджень щодо співробітників служби, з яких 97 – за фактами хабарництва.

Нагадаємо, митні надходження в 2016 році порівняно з 2015 роком зросли на 16% – до 235 млрд грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: