Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Насіров обіцяє запровадити електронну систему контролю сплати акцизного податку

14 вересня 2016 року голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров пообіцяв запровадити електронну акцизну марку. Голова ДФС повідомив, що необхідна концепція вже прийнята і тепер потрібно подати законопроект.
Архів
Сказано 14 вересня 2016 р.

Джерело

  • http://finance.obozrevatel.com/analytics-and-forecasts/61734-roma-nasirov-sboryi-v-gosbyudzhet-rastut-za-schet-detenizatsii-i-eto-ne-shutka.htm
  • Лист в.о. голови ДФС Мирослава Продана від 14 червня 2017 року
  • http://www.pravda.com.ua/news/2017/03/3/7137067/

Результат

3 березня 2017 року Кабінет міністрів відсторонив голову Державної фіскальної служби Романа Насірова від посади на час розслідування. Як відомо, Насірову в ніч на 3 березня вручили підозру. За даними Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Насіров у 2015-2016 роках, діючи в інтересах нардепа Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу.

Відповідно до листа в.о. голови ДФС Мирослава Продана від 14 червня 2017 року, Міністерством фінансів України розроблено проект ЗУ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо контролю за обігом алкогольних напоїв тютюнових виробів», яким пропонується запровадити Автоматизовану систему контролю за обігом підакцизних товарів. На сьогодні цей законопроект проходить процедуру погодження заінтерисованими центральними органами виконавчої влади.

ВИСНОВОК: на час розслідування в.о. голови фіскальної служби призначено заступника Насірова Мирослава Продана.