Ляшко назвав депутата, чий помічник був затриманий Генпрокуратурою

Читать на русском
Затриманим Генпрокуратурою помічником депутата виявився Олексій Бевзюк, який працює в нардепа від Радикальної партії Олексія Кириченка.
Олег Ляшко

Затриманим помічником депутата виявився Олексій Бевзюк, який працює в нардепа від «Радикальної партії» Олексія Кириченка.

Про це повідомив лідер фракції Олег Ляшко в своєму Facebook, пише «Слово і Діло».

«ГПУ затримала за обвинуваченням у шахрайстві Олексія Бевзюка – помічника мого колеги Олексій Кириченка. Якщо він винен, то хай відповідає, я нікого не буду кришувати», – написав він.

«Але якщо це виконання політичного замовлення влади на дискредитацію мене особисто та моєї команди, чим постійно зловживає Луценко, скоро прийде час йому за це відповісти з усією суворістю закону», – додав Ляшко.

Своєю чергою, нардеп Кириченко в своєму Facebook назвав затримання «прокурорським свавіллям».

ЗМІ оприлюднили офшорні схеми «радикала» РибалкиПопри публічну неприязнь до офшорів, члени Радикальної партії Олега Ляшка самі користуються вигодами закордонних юрисдикцій.

«Він, як і багато інших, громив зали ігрових автоматів. Шиють вимагання. Виходить, слідчі замісить того, щоб закрити ігровий притон і посадити організаторів, саджають тих, хто бореться з цим злом», – зазначив депутат, однак нічого не прокоментував по суті справи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що слідчі Генпрокуратури затримали помічника одного з народних депутатів із «Радикальної партії» за підозрою в шахрайському заволодінні коштами іншої людини.

Зазначимо, що на початку січня військова прокуратура затримала помічника-консультанта народного депутата від «Народного фронту» Юрія Савчука Петра Яремчука за хабар у 140 тисяч гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: