Ляшко придбав маєток в елітному селищі під Києвом поряд із Дніпром

Читать на русском
Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко розщедрився на 15 мільйонів гривень для купівлі будинку в елітному селищі під Києвом.

Народний депутат, голова фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко придбав приватний будинок площею майже 550 квадратних метрів і дві земельні ділянки в елітному селищі Козин Обухівського району Київської області.

Відповідна інформація була подана ним до Єдиного реєстру електронних декларацій, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з даними, Ляшко купив будинок площею 549,5 кв. м, в якому житлова площа становить 75,4 кв. м, гараж і перехід – 12,7 кв. м, а господарський блок – 179,7 кв. м. Вартість будинку – 11,19 млн грн.

Також нардеп придбав дві земельні ділянки площею 4500 і 1500 кв. м. загальною вартістю 3,812 млн грн. Будинок і земельні ділянки були куплені в громадянина України Артема Савицького, в якого Ляшко, згідно з декларацією за 2015 рік, орендував частину цього ж будинку.

Нагадаємо, раніше Генеральна прокуратура вирішила перевірити 9 е-декларацій нардепів на предмет ухилення від сплати податків, серед яких опинилися й двоє «радикалів» – Андрій Лозовой та Сергій Рибалка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: