Помічника нардепа спіймали на хабарі в 140 тисяч гривень

Читать на русском
Військова прокуратура затримала у Львівській області помічника-консультанта депутата Верховної Ради від фракції Народного фронту Юрія Савчука Петра Яремчука за хабар у 140 тисяч гривень.

Військова прокуратура затримала у Львівській області помічника-консультанта депутата Верховної Ради від фракції «Народного фронту» Юрія Савчука Петра Яремчука за вимагання та отримання хабара в 140 тисяч гривень.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передає «Слово і Діло».

«3 січня 2017 року військова прокуратура Львівського гарнізону ... затримала «на гарячому» за вимагання та отримання хабара в розмірі 140 тисяч гривень помічника-консультанта одного з нардепів парламентської коаліції», – написав він.

Третина українців вважають себе нездатними боротися з корупцією35 відсотків українців вважають, що простий громадянин нічого не може зробити для боротьби з корупцією.

Згідно з повідомленням, затриманий вимагав хабар від приватного підприємця за нестворення перешкод при будівництві багатоквартирного житлового будинку, а саме для того, щоб не направляти депутатські запити до правоохоронних та контролюючих органів.

У середу в ефірі телеканалу «112 Україна» депутат Савчук підтвердив, що затриманого звати Петро Яремчук і він дійсно є його помічником-консультантом.

«Був прийнятий на роботу 26 грудня, ще не отримав від мене посвідчення помічника-консультанта», – сказав він.

За словами нардепа, жодних робочих відносин з Яремчуком у нього не було.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: