Завтра в Україну повернуться сильні морози

Читать на русском
Завтра, 26 січня, в Києві без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі -12...- 14 градусів, удень -9...- 11 градусів.

Завтра, 26 січня, в Києві без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця.

Температура повітря вночі -12...- 14 градусів, удень -9...- 11 градусів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Укргідрометцентр.

На заході України мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі -12 ...- 17 градусів, удень -6 ...- 11.

На півночі України мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі -12 ...- 17 градусів, удень -8...-15.

У центрі України мінлива хмарність, без істотних опадів, тільки в Дніпропетровській області вночі місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі -11 ...- 16 градусів, удень -9 ...- 14.

В Україну насувається антициклон «Бригіта»У неділю, 22 січня, в Україні істотних опадів не буде. У західних областях туман. На дорогах країни місцями ожеледиця.

На сході України мінлива хмарність, вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі -10 ...- 15 градусів, удень -7 ...- 12.

На півдні України мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі -7 ...- 12 градусів, удень -4 ...- 9.

У Криму мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі -5 ...- 10 градусів, вдень - 2...- 7.

Нагадаємо, «Київавтодор» назвав вартість утилізації однієї тонни снігу, а підприємців з 1 січня оштрафували на 938 тисяч за неприбраний сніг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: