Підприємців оштрафували на 938 тисяч за неприбраний сніг

Читать на русском
КМДА оштрафувала 552 підприємства за неприбраний сніг на підконтрольних територіях на 938 тисяч гривень.

Київська міська держадміністрація з 1 січня оштрафувала 552 підприємства за неприбраний сніг на підконтрольних територіях на 938 тисяч гривень.

Про це йдеться в повідомленні КМДА, повідомляє «Слово і Діло».

За минулу добу за неприбраний сніг і лід міські та районні інспектори благоустрою склали 33 адмінпротоколи й винесли 277 приписів. Штраф може досягати 1700 грн.

«Київавтодор» назвав вартість утилізації однієї тонни снігуКомунальна корпорація Київавтодор хоче побудувати снігоплавильний комплекс у Києві, щоб знизити вартість утилізації снігу.

Загалом, як повідомили в департаменті міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА, з початку року інспектори склали 552 адмінпротоколи та 5597 приписів за неприбраний сніг і лід.

Згідно з правилами благоустрою, балансоутримувачі територій мають забезпечувати своєчасне прибирання снігу та льоду з балансової та прилеглої території, негайно проводити очищення дахів і козирків від снігу та бурульок із дотриманням застережних заходів щодо безпеки руху пішоходів, загороджувати небезпечні місця на тротуарах і переходах.

Нагадаємо, станом на 16 січня загальна сума штрафів становила 670 тис. грн. Крім того, раніше повідомлялося, що з початку року через ожеледицю постраждали майже 600 киян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: