В Україну прибула комісія НАТО з питань сумісності з військами Альянсу

Читать на русском
Оборонне планування призводить до сумісності, яка дозволяє досягти відповідності критеріям членства в НАТО.

В Україну прибула делегація Організації Північноатлантичного договору (НАТО) з питань оборонного планування, вирішення яких дозволяє привести підрозділи ЗСУ у відповідність до військ Альянсу.

Про це на брифінгу повідомив прес-секретар Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Сегодня».

«Почався візит в Україну делегації НАТО в рамках реалізації завдань участі України в процесі планування та оцінки сил. Метою візиту є проведення двосторонніх експертних консультацій Україна-НАТО щодо обговорення проекту оцінки участі нашої держави в цих заходах», – заявив він.

Експерт назвав помилку, якої припустилася Україна щодо ТрампаПоліттехнолог оцінив перспективи зустрічі Петра Порошенка з Дональдом Трампом та пояснив, якої помилки припустилася українська дипломатія.

За його словами, процес планування та оцінки сил є ефективним механізмом досягнення сумісності між підрозділами ЗСУ та військами країн НАТО. Така сумісність дозволяє досягти відповідності критеріям членства в НАТО.

Раніше кандидат у президенти Франції від республіканської партії Франсуа Фійон закликав створити окремий європейський оборонний союз. Також він виступив за відновлення відносин із Росією.

Нагадаємо, що військовий комітет НАТО 17 та 18 січня провів у своїй штаб-квартирі нараду на рівні начальників Генеральних штабів із залученням колег з України та Грузії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: