Луценко назвав імовірну дату завершення слідства у справі про держзраду Януковича

Читать на русском
У Генеральній прокуратурі України анонсували завершення досудового розслідування в справі президента-втікача Віктора Януковича на лютий.
Юрій Луценко

Генеральна прокуратура України завершить досудове розслідування в кримінальному провадженні щодо державної зради колишнього президента Віктора Януковича в лютому.

Про це ввечері в неділю, 22 січня, в ефірі телеканалу «1+1» заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ZN.ua.

Він також пообіцяв забезпечити проведення необхідних слідчих дій найближчими тижнями.

«Ми плануємо не зволікати з термінами досудового слідства, протягом лютого проведемо остаточні необхідні допити та експертизи. Після цього справа буде передана на розгляд суду, й упевнений, що саме український суд поставить крапку в цьому питанні. Я сподіваюся на сумлінність адвокатів. У лютому ми завершуємо слідство, коротке ознайомлення й початок судового процесу. При цьому ми все робитимемо не для того, щоб було швидше, а для того, щоб було якісно», – запевнив Луценко.

Нагадаємо, раніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос анонсував направлення обвинувального акту проти Януковича до суду до кінця січня. Водночас Інтерпол до кінця січня може відновити розшук «легітимного».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: