Матіос розповів, коли обвинувальний акт проти Януковича буде в суді

Читать на русском
У Генеральній прокуратурі України розповіли, коли направлять до суду обвинувальний акт проти екс-президента-втікача Віктора Януковича.
Анатолій Матіос

До кінця січня 2017 року обвинувальний акт проти колишнього президента України Віктора Януковича буде направлений до суду, а ще за два місяці – йому буде винесений вирок.

Про це в інтерв'ю «5 каналу» розповів заступник генерального прокурора-головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«До кінця січня обвинувальний акт буде в суді. З огляду на обсяг доказів, які ми будемо надавати, й кількість заявлених свідків, я думаю, що за 2 місяці ми вийдемо на вирок суду першої інстанції», – заявив Матіос.

Водночас він побоюється, що можуть виникнути проблеми з формуванням колегії суддів і присяжних при розгляді цієї справи.

Матіос також зазначив, що генпрокурор Юрій Луценко виявив бажання бути включеним до групи прокурорів у справі й власноруч підтримувати держзвинувачення в суді в справі Януковича.

Нагадаємо, раніше суд переніс засідання в справі про держзраду Януковича. Також слід зазначити, що генпрокурор Юрій Луценко провалив обіцянку, не направивши справу проти Януковича до суду до кінця 2016 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: