Раді пропонують передбачити тимчасові дозволи на мовлення на територіях з особливим режимом

Читать на русском
Проектом пропонується передбачити видачу тимчасових дозволів на мовлення на територіях з особливим режимом.

Кабінет міністрів України пропонує Верховній Раді ухвалити законопроект №5657 «Про внесення змін до деяких законів України щодо територій з особливим режимом мовлення».

Відповідний документ був зареєстрований у парламенті 18 січня 2017 року, передає «Слово і Діло».

Зокрема, проектом пропонується передбачити видачу тимчасових дозволів на мовлення на територіях з особливим режимом.

Суспільне мовлення в Україні запрацює в 2017 році – СтецьУ 2017 році відбудеться запуск суспільного телебачення й радіомовлення. Вже до нового року будуть врегульовані всі юридичні питання для запуску мовника.

Так, планується встановити, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видає дозвіл на тимчасове мовлення виключно на територіях з особливим режимом мовлення, перелік яких затверджує уряд. При цьому порядок видачі дозволу, вимоги до телерадіоорганізації, а також особливості нагляду за мовленням визначаються Нацрадою.

Зазначимо, що території з особливим режимом мовлення – це адміністративно-територіальні одиниці, на яких шляхом аналогового або цифрового мовлення поширюються програми держави-агресора.

Раніше повідомлялося, що телеканалу «Дождь» заборонили мовлення в Україні.

Нагадаємо, передачі регіонального українського телеканалу «До ТеБе» можна дивитися не лише на околицях, а й в інших районах окупованого Донецька.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: